Language selector:
fi
  • You are here:
  • Home
  • Palvelut
 
 

Palvelut

Oriental Motor ei tarjoa vain korkealaatuisia tuotteita, vaan myös hyvää asiakaspalvelua. Oriental Motorin asiakaspalvelu
on periaatteessa maksutonta.

Ilmainen moottorin suunnittelu Suunnittelu koskee asiakkaan kohteeseen sopivaa käyttömoottoria. Klikkaa tästä online-kaavake (englanninkieliset verkkosivut).
Ilmainen lainattava malli Asiakkaalla on mahdollisuus saada Oriental Motorin myyjältä ilmainen malli lainaksi, jotta hän voi testata prototyyppejä. Tämä koskee keskisuuria tilauksia.
Ilmainen tukipalvelu Oriental Motor tarjoaa ilmaista tukipalvelua teknisten ongelmien yhteydessä. Jos käyttömoottori on viallinen, suoritamme ilmaisen tarkastuksen ja ehdotamme asiakkaalle ratkaisua ongelman poistamiseksi.
Ilmainen seminaaripalvelu Oriental Motor tarjoaa ilmaisia tuoteseminaareja englanniksi, valinnaisesti myös Oriental Motorin toimipisteissä tai paikan päällä asiakkaan luona.
Lataus-palvelut Internetissä PDF-katalogit, 3D CAD-tiedostot sekä käyttöohjeet ovat ladattavissa suoraan Internetistä. Klikkaa tästä, niin pääset suoraan englanninkielisille verkkosivuille.

Yhteystiedot Suomessa

Asiakaspalvelu

Vastaamme kaikkiin tuotteita koskeviin kysymyksiin. Maksuttomat puhelut Euroopasta:
00 800 / 22 55 66 22
(Tukipalvelut englanniksi ja saksaksi)